Monderer

This existing building has a curved front street presence. The original colors, building materials, and landscaping did not accent this project well. We came up with the concept of less is more. By painting the building white we could accent the new screen panels system while off setting each panel over the other along the curved face of the building. The interior court yard doors were painted in the primary color scheme. The low budget remodel increased the buildings value substantially almost immediately.

Legal

The content of this website is provided for information purposes only. While every effort is made to ensure that the information contained within the website is accurate and up to date, JHAI makes no warranty, representation or undertaking whether expressed or implied, nor does it assume any legal liability, whether direct or indirect, or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information.

All materials, unless otherwise stated, are copyright and remain the property of JHAI.