Yang Yun Art Gallery

This project, in one of China's largest malls, was a long narrow retail space with an open area in the far back. Our design concept involved the cantilevered entry out into the mall zone and tying in with the integrated ceiling patterns and lighting within the space. Angled display and gallery kiosks all pull you though the retail space into the rear of the space where there is a small restaurant type eating area and then continued into a jazz club style 2 story space for dinner and entertainment. All design features in the mixed use space tie together into one sculpted space.

Legal

The content of this website is provided for information purposes only. While every effort is made to ensure that the information contained within the website is accurate and up to date, JHAI makes no warranty, representation or undertaking whether expressed or implied, nor does it assume any legal liability, whether direct or indirect, or responsibility for the accuracy, completeness, or usefulness of any information.

All materials, unless otherwise stated, are copyright and remain the property of JHAI.